Blog

Off shoulders

Bare skuldre eller ikke...?  Trenden for sommeren er klar! Off shoulders er noe av det aller hippeste i motebildet akkurat nå, så ikke skjule de vakre skuldrene dine, men vis dem stolt frem!  En lekker topp eller kjole som gir deg muligheten til å vise litt bar hud fremhever de feminine sidene dine. Og så går det jo an å kombinere det feminine med det litt mer røffe. En offshoulder topp til en slitt  jeans eller til et skjørt, her er det bare å bruke fantasien!

 

 

Margit har på seg...


VÅRSTEMNING

Vårstemning!

Er det flere som har nytt godt av vårlufta i helga?

Det har vi.. En tur i skog og mark er noe av det beste vi kan tenke oss og denne gangen måtte vi plukke med oss kvister til små kreative prosjekt...Det skjer egentlig ganske ofte. Og de små prosjektene kan ofte bli større enn det som var planlagt :0)

    

I tillegg til kvist og det du måtte finne i skogen er det ikke så mye utstyr du trenger: Litt...


Photoshoot med Liv, Heidi og Rodger Halston

Vi er super fornøyde med de fine bildene som ble tatt til nettbutikken vår, ved hjelp av Liv Sandvik Jakobsen. Liv jobber som frilans journalist med blant annet mange spennende reportasjer i magasinet "Lev Landlig". Hun driver i tillegg interiør- og livsstilsbloggen Livs Lyst og står bak "Den store koftejakten". Vi følger spent med på alt hun skriver, på restaureringsarbeidet av gården i Kviteseid og abonnerer selvfølgelig på "Lev Landlig"

Som dere ser av bildene fikk vi også uventet besøk og hjelp av Rodger...Vi skjønte fort at photoshoots og styling det hadde han vært...


Kiwi Heidi

Dette er vår kjære kollega Heidi som driver Kiwi i Kviteseid, som dere vet pryder hun alle Kiwibutikker i hele landet vårt. Vi er så stolte av henne og så heldige som får hjelp av henne til å vise klær i den nye nettbutikken vår!


En fremtid som supermodell?

Er det noen som kjenner igjen denne fine jenta og den amerikanske kavaleren hennes?