Off shoulders

Bare skuldre eller ikke...?  Trenden for sommeren er klar! Off shoulders er noe av det aller hippeste i motebildet akkurat nå, så ikke skjule de vakre skuldrene dine, men vis dem stolt frem!  En lekker topp eller kjole som gir deg muligheten til å vise litt bar hud fremhever de feminine sidene dine. Og så går det jo an å kombinere det feminine med det litt mer røffe. En offshoulder topp til en slitt  jeans eller til et skjørt, her er det bare å bruke fantasien!

 

 

Margit har på seg denne fine toppen i 100% bomull. Luftig og god, i en blåveisblå farge. Denne toppen har vi i flere farger.

 

Det går fint an å bruke off shoulder toppene uten å dra de nedover skuldrene. Det har Guri valgt. Da som en utringet topp. Fint det og! Du bestemmer :) Har du forresten sett at det kommer mye av denne fargen? En nydelig rosa farge med en brent undertone. Denne liker jeg mer og mer... tror den blir fin mot solbrun hud:)

 

Tynne og gode jeanskjoler vil du også se mye av i sommer. Denne har en liten krage om vi kan kalle det det. Her tok vi et lite flettet skinnbelte å knytte i livet, da får du med en gang litt mer fasong på kjolen om man ønsker det. Ellers skal kjolene være løse og ledige! Vi håper jo på varmt og fint vær i sommer!

 

Små fine detaljer gjør antrekket ditt enda mer spennende.... bare bruk fantasien din. Kanskje har du et gammelt belte eller en skinnsnor som du kan bruke...?

 

 

Jeg har bestemt meg for at i mitt garderobeskap for våren og sommeren skal det være både kjoler og topper med mulighet for å vise skuldrene sine om man ønsker det. Litt gøy er det jo å være med på trenden! Sleng deg på du også!

 

 

 

 

 


Del dette innlegget