Endelig i gang!

 

I løpet av alle de årene Elizabeth Mote har vært i drift (siden 1999) har vi opparbeidet oss en stor kundekrets lokalt i Telemark, men også folk fra mange andre kanter av landet har vært innom å handlet hos oss. Det har vært folk som har hytte i området, utflyttere som besøker venner og familie, mennesker som kommer vannveien via Telemarkskanalen eller folk som bare er i farten eller på ferie. Flere av disse menneskene kommer tilbake til oss igjen og igjen, og det er ekstremt koselig for oss å høre at de har gledet seg til å stikke innom oss for å handle seg noe fint som de ikke finner alle andre steder.

Det er nemlig svært viktig for oss å være litt annerledes både når det gjelder både vareutvalg og service. Mange har spurt oss om vi ikke kan åpne avdelinger av Elizabeth Mote andre steder i landet, noe vi har vurdert mange ganger, men kommet frem til at det er i Kviteseid vi vil være, ha vår bopel og vårt virke. Vi bare elsker denne  perlen av en liten by helt nede ved den vakre Telemarkskanalen.

Derfor kom vi på ideen om å åpne en nettbutikk slik at alle våre fine kunder der ute kan nå oss fra hele landet, hele året.

Og her er resultatet endelig på plass, vi håper du finner noe du liker. Vi vil gjerne ha en tett og god dialog med våre kunder, så ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på. Når du er fornøyd er vi fornøyd!

 

 


Del dette innlegget